sâmbătă, 1 octombrie 2011

Pentru ca a venit toamna si deja vremea s-a schimbat, m-am gandit sa atasez cateva imagini modificate in Photoshop, care ar putea foarte bine sa mearga ca un tablou decorativ, intr-un birou sau o camera de lectura. Stilul acestor tablouri moderne tablouri de toamna nu va fi niciodata depasit datorita atmosferei calme si de bunavoie pe care o degaja.


Benefiicile unui astfel de tablou modern in casa ta ar fi nenumarate, incepand de la senzatia de mai mult spatiu verde in interior, pana la inspiratia de pofta de lucru.


Intoarcerea la natura este un fenomen mereu de actualitate. Este o practica in voga ca personale instarite sa plece in weekenduri, spre micile lor resedinte de la munte, din padure, sau de pe marginea unui lac. pentru a se profita de binefacerile aerului curat si racoros. O persona care are un asfel de tablou in casa, asemeni unei picturi in ulei ar putea simti aceleasi benefii acum, prin forta de expresie a acestor peisaje.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Copyright 2010 Tablouri abstracte picturi moderne ulei.

Theme by Tablouri abstracte si picturi moderne in ulei.
tablouri in ulei, tablouri abstracte, picturi moderne, tablouri de vanzare, picturi online, tablouri decorative, picturi ulei, tablouri reproduceri, picturi decorative, tablou cadou, picturi cadou.