marți, 1 noiembrie 2011

Artistul canadian Ben Tour, creeaza tablouri moderne folosind un mix de tehnici intr-un stil propriu. In cea mai noua colectie a artistului prezentata la Galeria Joshua Liner din NY, este prezentata o serie de portrete moderne in cerneala colorata. Ele sunt rezultate dintr-o fina observatie a personajelor, combinata cu capacitatea artistului de a surprinde esenta acestora, pe care o distorsioneaza apoi, ca si cum s-ar juca, dand viata picturilor aparute pe panza.


Portrete moderne in cerneala prezentate la NY

Tablou modern - Portret 23x15 cm; 2011.
Tablou modern - Portret  23x15cm. 2009

Liniile frenetice, petele de culoare si curbe intime, toate arata ca Ben Tour nu doar picteaza tablourile in ulei sale inspirat de fizionomia personajelor observate dar isi si manifesta propriul punct de vedere picturile moderne pe care le creeaza.


Pictura moderna - Portret 32x15 cm; 2011

Tablou in cerneala - Portret 23x30 cm; 2011

Ben Tour traieste si lucreaza in British Columbia. Artistul expune in galerii de pretutindeni din Los Angles pana in Miami, din Hamburg pana la New York. Lucrarile sale au fost incluse in publicatii precum Juxtapoz si Playboy si contribuie frecvent cu ilustratii pentru revista Color. Pe partea de ilustratii si printuri de advertising a avut clienti ca BMW, Absolut si Nike.


Pictura decorativa - Portret 32x15 cm; 2010

Tablou modern - Portret 50x50 cm; 2011

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Copyright 2010 Tablouri abstracte picturi moderne ulei.

Theme by Tablouri abstracte si picturi moderne in ulei.
tablouri in ulei, tablouri abstracte, picturi moderne, tablouri de vanzare, picturi online, tablouri decorative, picturi ulei, tablouri reproduceri, picturi decorative, tablou cadou, picturi cadou.