duminică, 20 noiembrie 2011

Probabil ca fiecare dintre noi atunci cand mergem la un eveniment, nunta, botez, aniversare, seminar sau training cam stim deja ce la ce sa ne asteptam, pentru ca nu-i asa, "ritualurile" si "surprizele" se cam repeta. Imagineaza-ti numai cum te simti!

Daca ai un eveniment si cauti sa iti surprinzi invitatii intr-un mod nou si deosebit, astfel incat prietenii tai sa vorbeasca despre tine pentru multa vreme dupa ce petrecerea s-a terminat deja, serviciile de Caricaturi, pe loc la evenimente oferite de MisterArt sunt solutia perfecta acum.

Persoana desenata isi aduce mereu aminte unde si-a facut desenul, pentru ca asa ceva nu se intampla, nu-i asa, zilnic. Cand cineva imi spune ca si-a facut o caricatura la un eveniment si o intreb detalii, unde, cand, cum, intotdeauna primesc inapoi informatii foarte clare si precise, alaturi de un zambet cald si multa sclipire in ochi. Este foarte, foarte rar, ca cineva sa nu isi aminteasca la ce nunta, botez sau petrecere i-a facut cineva o caricatura.Caricaturile MisterArt:
- au un stil comercial, foarte curat si atractiv, invatat in LasVegas, capitala mondiala a divertismentului;
- sunt moderne, spre deosebire de majoritatea acelorasi desene clasice, facute pe trotuar la colt de strada sau pe litoral;
- nu sunt satirice, nu sunt scos elemente negative in evidenta ci sunt dragute si simpatice astfel incat toata lumea sa le iubeasca, si nimeni sa nu se supere;
- viteza de desen: 12-15 pers/h (alb negru); 8-10 pers (color);

Ofera-le acum invitatilor tai experienta de peste 100 de ani de divertisment a capitalei distractiei, Las Vegas!

la:
- Congrese si conferinte
- Seminarii, simpozioane, cursuri, programe de formare, work-shop-uri
- Team-building-uri, petreceri corporate, aniversari de companie
- Intilniri de afaceri, dineuri de afaceri, cocktail-uri
- Lansari de produse sau servicii
- Targuri si expozitii
- Concerte si baluri de caritate
- Nunti, botezuri, aniversari, zile de nastere, majorate

Poti sa vezi mai multe poze si detalii, imediat, acum, pe pagina de Facebook Misterart - caricaturi la evenimente!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Copyright 2010 Tablouri abstracte picturi moderne ulei.

Theme by Tablouri abstracte si picturi moderne in ulei.
tablouri in ulei, tablouri abstracte, picturi moderne, tablouri de vanzare, picturi online, tablouri decorative, picturi ulei, tablouri reproduceri, picturi decorative, tablou cadou, picturi cadou.