sâmbătă, 10 martie 2012

Simt o insipiratie enorma zilele acestea pentru ca sa pictez un nou tablou modern in ulei ceva nou. Chiar acum ascult o piesa de Nyman, si anume "Time Lapse" si desenez o schita a viitorului tablou in ulei.

Va fi practic o transpunere a sentimentelor mele, pe panza, ondulate pe ritmul muzicii. Inca nu m-am gandit la un titlu anume pentru tablou, pentru ca, ca de obicei, imi vine mai intai starea, emotia sau trairea pe care vreau sa o imortalizez in tablou si abia caut sa incadrez acest univers sub o tema si sa ii pun un titlu. Sunt rare cazurile cand pictez un tablou modern in ulei plecand de la titlu..probabil doar la cateve o comanda speciala, dar in nici un caz cand este vorba de un tablou de suflet, rezultat al impulsului creativ de moment.

In acest tablou modern in ulei voi vorbi despre existenta, cu multele sale fatete, voi vorbi despre constientizarea diferitelor ipostaze in care se gaseste existenta, despre diferitii martori ai conditiilor exterioare puse sub trecerea necrutatoare a timpului.

Sunt diferite ipostaze ale trairii umane, interactiunea dintre ele si serialitea cu care se multiplica.


Urmareste-ma si pe Facebook pentru a fi la curent cu noile tablouri moderne in ulei pe care le pictez!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Copyright 2010 Tablouri abstracte picturi moderne ulei.

Theme by Tablouri abstracte si picturi moderne in ulei.
tablouri in ulei, tablouri abstracte, picturi moderne, tablouri de vanzare, picturi online, tablouri decorative, picturi ulei, tablouri reproduceri, picturi decorative, tablou cadou, picturi cadou.